Home    Wandelen

Wandelen

Natuurliefhebbers kunnen in en rondom Meierijstad genieten van kilometers aan wandelroutes. Wandel door prachtige natuurgebieden, over dijken, langs rivier de Aa of de  kerkdorpen, genietend van tientallen monumenten. Laat je verrassen!Routes Meierijstad
Bij UITpunt Veghel gevestigd in het oude raadhuis op de Markt, is het mogelijk om naast diverse losse routes ook wandelknooppuntenkaarten te kopen. Informeer aan de balie van het UITpunt gerust naar de diverse routes. 

 

Historische Stadswandeling Veghel


Deze 1,5 uur durende wandelroute gaat door en rondom het centrum van Veghel. En komt langs diverse markante gebouwen en plekken.


DOWNLOAD

 

Wandelroute Mariaheide


Deze wandelroute start in Mariaheide. Er is zowel een lange als korte route te lopen. De route is beschikbaar gesteld door OLAT.


DOWNLOAD

 

     
Wandelroute Wijboschbroek

Deze wandelroute start in Eerde.

Er is zowel een lange als korte route te lopen. De route is beschikbaar gesteld door OLAT.
DOWNLOAD

 

Wandelroute GeeldersDeze wandelroute start in Olland - Sint Oedenrode. Er is zowel een lange als korte route te lopen. De route is beschikbaar gesteld door OLAT.DOWNLOAD

     

Escaperoute MeierijstadEen Escape Room, maar dan anders! Escaperoute Meierijstad houdt de herinneringen aan de Tweede Wereldoorlog op een vernieuwende manier levend en is tevens de eerste Escaperoute van Nederland.Reserveer

   

 

 

 De Historische Stadswandeling Veghel is ook in een papieren versie verkrijgbaar bij de balie van UITpunt Veghel tegen een borg van € 7,50.


Zelf je route uitstippelen

Wil je liever zelf een route uitstippelen dan verwijzen wij je graag naar de website van Visit Brabant. Hier kun je doormiddel van een routeplanner die gebruik maakt van het knooppunten netwerk zelf een route uitzetten en bepaal jij hoe lang of ver de route gaat. 


Wandelroute maken 

   

De mooiste fiets- en wandelroutes

Ontdek bijzondere plekjes in de omgeving van Veghel te voet of op de fiets!

  Meer informatie »