Overnachten

Wil je langer dan een dag in Veghel verblijven? Veghel heeft  mooie plekken voor een overnachting. Van kamperen tot een B&B. Van hotels tot logeren in een pipowagen of brandweerauto.Hieronder kun je een overzicht vinden van de overnachtingsmogelijkheden in Veghel.

 


Zoek op landkaart »
Hotel The Yard
Hotel The Yard
Hotels
B&B Hof van Eerde
B&B Hof van Eerde
Bed & Breakfast/Pensions
Hotel Tramstation
Hotel Tramstation
Hotels
B&B Hoeve Baerlo
B&B Hoeve Baerlo
Bungalows & vakantiehuizen
Home    Overnachten   De Wilgen Erp

De Wilgen ErpBoterweg 32
5469NN Erp
0413213694

lith0243@outlook.com
Website

De Wilgen Erp is een knusse en sfeervolle groepsaccommodatie met allerlei voorzieningen en ligt in het mooie buitengebied van Erp. De accommodatie biedt slaapgelegenheid voor 14 personen. De accommodatie beschikt over een mooie en gezellige huiskamer met tal van mogelijkheden. Daarnaast bestaat ook de mogelijkheid om een tent, camper of caravan te plaatsen.

De accommodatie beschikt over 3 badkamers en 5 slaapkamers. De huiskamer bevat o.a. een bar, keuken, pooltafel en een eethoek met een gezellige zithoek. Een dartbord , tafelvoetbalspel en sjuulbak zijn eveneens aanwezig. Daarnaast biedt de accommodatie verschillende voorzieningen zoals een terras, volleybalveld, voetbalgoal, basketbalbord, buiten beugelbaan ,tafeltennis tafel, en een jeu de boules baan. Genoeg te doen dus!

In de omgeving is voor iedereen iets te beleven. Op natuur en cultuurgebied, maar zeker ook op sportief gebied. Het "Erpse" nodigt u uit om er met de auto, fiets of met de benenwagen erop uit te trekken, en onderweg kunt u de nodige stops maken voor een hapje en een drankje. Eet en drinkgelegenheden zijn ruim in de aanwezig.

Geen (mid)week verhuur mogelijk!
Sla op als favoriet
   

De mooiste fiets- en wandelroutes

Ontdek bijzondere plekjes in de omgeving van Veghel te voet of op de fiets!

  Meer informatie »