Overnachten

Wil je langer dan een dag in Veghel verblijven? Veghel heeft  mooie plekken voor een overnachting. Van kamperen tot een B&B. Van hotels tot logeren in een pipowagen of brandweerauto.Hieronder kun je een overzicht vinden van de overnachtingsmogelijkheden in Veghel.

 


Zoek op landkaart »
Hotel The Yard
Hotel The Yard
Hotels
B&B Hof van Eerde
B&B Hof van Eerde
Bed & Breakfast/Pensions
Hotel Tramstation
Hotel Tramstation
Hotels
B&B Hoeve Baerlo
B&B Hoeve Baerlo
Bungalows & vakantiehuizen
Home    Overnachten   Hotel Café Hart van Bourdonck

Hotel Café Hart van BourdonckKapelstraat 1
5469NC Erp
0492850150

hotel@hartvanbourdonck.com
Website

Het karakteristieke pand van "Hart van Bourdonck" beschikt over 5 luxe hotelkamers, een gezellig café en een mooi terras. Het pand is gelegen op een prachtige locatie in het hart (centrum) van Boerdonk, een klein dorp dat zich bevindt tussen Eindhoven, Den Bosch en Helmond.

?Er zijn in de omgeving veel fiets- en wandelmogelijkheden. Natuurgebied "Het Hurkske" ligt op zeer korte afstand waar men hele mooie wandeltochten kan maken. Daarnaast zijn de steden Eindhoven, Den Bosch, Helmond, Uden, Gemert en Veghel goed te bereiken voor zakelijk bezoek of een gezellig dagje uit.

Hart van Bourdonck biedt plaats aan zakelijke gasten, vriendengroepen, families, fietsers, wandelaars en natuurliefhebbers. Op het terras kunt u genieten van een heerlijke kop koffie met iets lekkers of kunt u een keuze maken uit één van de gerechten van de lunch-/borrelkaart.
Sla op als favoriet
   

De mooiste fiets- en wandelroutes

Ontdek bijzondere plekjes in de omgeving van Veghel te voet of op de fiets!

  Meer informatie »