Overnachten

Wil je langer dan een dag in Veghel verblijven? Veghel heeft  mooie plekken voor een overnachting. Van kamperen tot een B&B. Van hotels tot logeren in een pipowagen of brandweerauto.



Hieronder kun je een overzicht vinden van de overnachtingsmogelijkheden in Veghel.

 


Zoek op landkaart »
Hotel The Yard
Hotel The Yard
Hotels
B&B Hof van Eerde
B&B Hof van Eerde
Bed & Breakfast/Pensions
Hotel Tramstation
Hotel Tramstation
Hotels
B&B Hoeve Baerlo
B&B Hoeve Baerlo
Bungalows & vakantiehuizen
Home    Overnachten   Hotel The Yard

Hotel The Yard



Zuidkade 3
5462CD Veghel
0413783303

info@theyardhotel.nl
Website

Een Boetiek Hotel aan de passantenhaven in Veghel. Negen fantastische kamers waarvan vier luxe comfort kamers, één studio én vier prachtige suites met uitzicht op onze tuin of op de haven. Wij verwelkomen u graag!

Ons historisch boetiek hotel is gelegen tussen `s-Hertogenbosch en Eindhoven, prachtig gesitueerd aan enerzijds het water en anderzijds aan onze ruime rustgevende tuin en lounges. In een oud gerenoveerd pand met hoge plafonds en grote raampartijen hebben we een sfeervol Boetiek Hotel gecreëerd met 9 unieke kamers en suites.

U kunt hier genieten van de rust in onze tuin of tuinkamer. Tevens kunt u genieten van een heerlijk biologisch ontbijt. Of u kunt erop uit en een bezoek brengen aan de stad of aan één van de vele uitgaansgelegenheden in de buurt. Uw auto kunt u gratis parkeren bij het hotel.

Een plek waar iedereen welkom is voor een drankje en een klein hapje. Daarnaast bieden we de mooiste plekjes voor uw meeting of event.

Zondag t/m donderdag open van 06:30 uur t/m 22:00 uur. Vrijdag en zaterdag zijn wij aanwezig tot 23:00 uur.
Sla op als favoriet
   

De mooiste fiets- en wandelroutes

Ontdek bijzondere plekjes in de omgeving van Veghel te voet of op de fiets!

  Meer informatie »