Overnachten

Wil je langer dan een dag in Veghel verblijven? Veghel heeft  mooie plekken voor een overnachting. Van kamperen tot een B&B. Van hotels tot logeren in een pipowagen of brandweerauto.Hieronder kun je een overzicht vinden van de overnachtingsmogelijkheden in Veghel.

 


Zoek op landkaart »
Hotel The Yard
Hotel The Yard
Hotels
B&B Hof van Eerde
B&B Hof van Eerde
Bed & Breakfast/Pensions
Hotel Tramstation
Hotel Tramstation
Hotels
B&B Hoeve Baerlo
B&B Hoeve Baerlo
Bungalows & vakantiehuizen
Home    Overnachten   B&B en Ruiterstation Hoeve Baerlo

B&B en Ruiterstation Hoeve BaerloMorgenstraat 9
5469GC Erp
0642253141

hoevebaerlo@home.nl
Website

Haal uw viervoeter van stal en ga in galop door de Meierij van Brabant. Na een stevige dagtocht is het heerlijk om gastvrij ontvangen te worden op dit unieke adres. Uw paard kan uitrusten in de ruime stal met stro en genieten van zijn welverdiende rust en maaltijd van brokken en hooi.

Indien gewenst kunt u ook gebruik maken van de wasplaats op stal. Wanneer u langer wilt blijven dan kan dat, weidegang is mogelijk. De ruiter kan zich terugtrekken in de naast gelegen recreatieruimte. Deze ruimte is gezellig ingericht met antieke meubels die zorgen voor veel sfeer. Er is een zithoek, een ruime eettafel met plaats voor 10 personen en een kleine keuken, voor koffie, thee en frisdrank. Wanneer het koud is word de houtkachel gestookt welke snel zorgt voor een aangename warmte. Er zijn volop spellen, maar ook tijdschriften en een radio aanwezig. U hoeft zich niet te vervelen. De ramen kijken uit op de binnenplaats met daarachter de wei. In de gang naar de recreatieruimte vindt u een wastafel, het toilet en de ruime douche met kleedruimte.
Sla op als favoriet
   

De mooiste fiets- en wandelroutes

Ontdek bijzondere plekjes in de omgeving van Veghel te voet of op de fiets!

  Meer informatie »