Overnachten

Wil je langer dan een dag in Veghel verblijven? Veghel heeft  mooie plekken voor een overnachting. Van kamperen tot een B&B. Van hotels tot logeren in een pipowagen of brandweerauto.Hieronder kun je een overzicht vinden van de overnachtingsmogelijkheden in Veghel.

 


Zoek op landkaart »
Hotel The Yard
Hotel The Yard
Hotels
B&B Hof van Eerde
B&B Hof van Eerde
Bed & Breakfast/Pensions
Hotel Tramstation
Hotel Tramstation
Hotels
B&B Hoeve Baerlo
B&B Hoeve Baerlo
Bungalows & vakantiehuizen
Home    Overnachten   Hof van Eerde Bed & Breakfast

Hof van Eerde Bed & BreakfastZandvliet 25
5466PL Veghel
0413366990

info@hofvaneerde.nl
Website

Bed & Breakfast Hof van Eerde is een Brabantse hoeve en is gesitueerd aan de rand van een bosrijk gebied. De locatie bevindt zich een paar honderd meter van de A50 en is dus goed bereikbaar. Er zijn veel wandel- en fietsmogelijkheden.

Gastvrijheid staat hoog in het vaandel bij Bed & Breakfast Hof van Eerde, en de kwaliteit is vanzelfsprekend. Ver weg van alle drukte geniet u in alle luxe van de rust in dit prachtig stukje natuur. Een omgeving waar u in uw spaarzame tijd tot rust kunt komen.

De familie De Laat biedt u veel privacy, zodat Hof van Eerde uitermate geschikt is voor zakelijke bezoekers. Het Hof van Eerde heeft 5 kamers, waarvan 3 op de begane grond en 2 suites op de 1e verdieping.

Alle kamers zijn voorzien van een: eigen entree, eigen sanitaire voorzieningen, apart slaapgedeelte, tv en draadloos internet. De kamers op de begane grond hebben tuin met terras, de suites op de verdieping hebben een extra zit-/slaapkamer. Het ontbijt wordt geserveerd in de Gelagkamer. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid, en fietsen en motoren kunnen onder een afdak geplaatst worden.
Sla op als favoriet
   

De mooiste fiets- en wandelroutes

Ontdek bijzondere plekjes in de omgeving van Veghel te voet of op de fiets!

  Meer informatie »