Home    Nieuws   Workshop 3D modelling sieraden door Peggy Bannenberg

Workshop 3D modelling sieraden door Peggy Bannenberg

Op zaterdag 1 september organiseert Phoenix Cultuur in samenwerking met Peggy Bannenberg de special 3D modelling sieraden. Een bijzondere en exclusieve dagworkshop waarin je alle mogelijkheden, materialen en technieken van het 3D ontwerpen ontdekt en zelf aan de slag gaat met een sieraadontwerp in 3D.

Workshop 3D modelling sieraden door Peggy Bannenberg

Tijdens de vooralsnog eenmalige dagworkshop neemt beeldend kunstenaar, sieraad-ontwerper en edelsmid Peggy Bannenberg je mee in de wereld van 3D modelling van sieraden. Na een introductie en uitleg over de Tinkercad software ga je zelf aan de slag met 3D tekenen in dit gebruiksvriendelijke programma. Je maakt in deze special tevens kennis met het 3D printen. Enkele kleine objecten die tijdens de dagworkshop zijn gemaakt zullen daadwerkelijk geprint worden.


Peggy Bannenberg
Peggy Bannenberg volgde de opleiding voor goudsmid aan de Gerrit Rietveld Academie, afdeling edelsmeden, en sindsdien is ze altijd in eigen beheer sieraden blijven maken. Sieraden voor galeries, musea en tentoonstellingen. Vanaf 2009 heeft ze zich toegelegd op het 3D printen. Naast het exclusieve handwerk met unica’s wilde ze ook goed draagbare en betaalbare mooie sieraden maken. Phoenix Cultuur is natuurlijk erg verheugd dat Peggy deze bijzondere special in Veghel komt verzorgen. Peggy’s 3D sieraden zijn onder andere te zien en te koop in de Fabriekswinkel op de CHV Noordkade.


De workshop
De dagworkshop vindt plaats op zaterdag 1 september van 10.00 – 16.00 uur op de
CHV Noordkade in Veghel en kost € 60,- per persoon. Meer info en aanmelden
(vóór 20 augustus) via www.phoenixcultuur.nl. Meer info over Peggy Bannenberg
via www.peggybannenberg.nl.

   

De mooiste fiets- en wandelroutes

Ontdek bijzondere plekjes in de omgeving van Veghel te voet of op de fiets!

  Download routes »