Home    Nieuws   Wine2Proof voor kwaliteitswijnen met een verhaal

Wine2Proof voor kwaliteitswijnen met een verhaal

De Proeffabriek heeft een eigen wijnkelder en wat voor één! Wine2Proof, gevestigd onder
de NPF toren in de Proeffabriek, biedt een totale wijnbeleving.

Wine2Proof voor kwaliteitswijnen met een verhaal

De wijnwinkel heeft een prachtig assortiment met eigen selectie van ruim 500 kwaliteitswijnen in diverse prijsklassen. Gastronomische wijnen met een verhaal die niet overal verkrijgbaar zijn. En voor het grootste deel afkomstig zijn van een select gezelschap kleinere importeurs en wijnboeren, die veelal wijn produceren afkomstig van bijzondere terroirs en soms onbekendere druivenrassen. Wine2Proof is gespecialiseerd in het (leren) proeven van wijn in combinatie met de smaken van heerlijke gerechtjes. Daarvoor worden workshops en proeverijen gehouden in het eigen proeflokaal. Naast de fysieke winkel en het proeflokaal in de kelder heeft Wine2Proof een webshop. En levert het wijnen aan restaurants en horecabedrijven. Het team, met allemaal wijnspecialisten, biedt ook wijnevents op locatie met speciale wijnschenkerijen, wijnbar en presentaties.


Wijn voor iedereen
Voor eigenaresse en vinologe Marja van den Eijnden een droom werkelijkheid geworden. Na een onderwijskundige carrière maakte ze van haar liefhebberij uiteindelijk haar professie. Ze bezocht niet alleen bijzondere wijnlanden waaronder Nieuw-Zeeland, maar volgde ook relevante vakopleidingen op het gebied van wijn. Maar nu dus haar eigen onderneming. Volgens Marja wordt onnodig ingewikkeld gedaan over het drinken van wijn. “Natuurlijk kunnen we van alles vertellen over de afkomst, smaak en kleur van wijnen, maar veel leuker is als gasten zelf ontdekken wat ze lekker vinden. Deze laagdrempelige manier van ‘wijnbeleven’ presenteren we onder het motto ‘Wijnproeven met mes en vork’.


Tijdens onze wijnproeverijen serveren we lekkere gerechtjes in combinatie met een bepaalde wijn. Hierdoor kan men in een gezellige en ongedwongen sfeer zelf ontdekken wat wijn doet met je smaakbeleving en welke wijn-spijscombinaties optimaal zijn. Een leuke activiteit voor zowel particuliere als zakelijke groepen. Altijd afgestemd op de wensen en kennis van de deelnemers. ‘Want wijn toegankelijk maken voor iedereen’, is waar we voor staan.


Elke laatste zondagmiddag van de maand kan men deelnemen aan ‘Wine & Bites’ waarbij vaak een wijnland of gebied centraal staat. Kijk op onze website voor alle activiteiten!”


Telefoon: 0413 782134
Mobiel: 06 30 47 96 93
www.wine2proof.nl
info@wine2proof.nl


Openingstijden
Maandag en dinsdag: Gesloten
Woensdag & donderdag: 10.00 – 18.00 uur
Vrijdag: 10.00 – 20.00 uur
Zaterdag: 10.00 – 17.00 uur
Zondag: 12.00 – 17.00 uur

   

De mooiste fiets- en wandelroutes

Ontdek bijzondere plekjes in de omgeving van Veghel te voet of op de fiets!

  Download routes »