Home    Nieuws   Wil jij worden opgesloten samen met 7 vrijgezellen?

Wil jij worden opgesloten samen met 7 vrijgezellen?

Singles opgelet! Deze Valentijnsdag moet je op de Noordkade zijn. Die dag kan je namelijk bij Escape Room The Space op een wel heel bijzondere manier de liefde van je leven ontmoeten.

Wil jij worden opgesloten samen met 7 vrijgezellen?

Adrenaline

Het is tegenwoordig steeds makkelijker om in contact te komen met andere singles. Maar hoe goed leer je iemand nu echt kennen via Tinder, Happn, Badoo of een van die andere ontelbare dating apps?


Het is wetenschappelijk bewezen dat je jezelf sneller aangetrokken voelt tot iemand wanneer je samen iets spannends meemaakt. Op het moment dat de adrenaline in het lichaam toeneemt, neemt ook de aantrekkingskracht tussen personen toe. Dus als je samen moet proberen te ontsnappen uit een ‘afgesloten’ silo met daarin een levensgrote kernraket, ben je gegarandeerd van een flinke dosis spanning, adrenaline en aantrekkingskracht.


Escape Date Night
Daarom introduceert The Space een primeur in Veghel: De Escape Date Night op 14 februari 2019.


Tijdens deze speciale Valentijnsavond word jij samen met andere leuke singles opgesloten in 1 van de Escape Rooms. Alle Escape Rooms bij The Space Veghel zitten vol uitdagingen die je voldoende gespreksstof geven om elkaar naderhand onder het genot van een drankje nog beter te leren kennen.


De avond begint tussen 18.00 en 18.30 uur met een welkomstdrankje, om vervolgens om 19.00 uur de Escape Rooms in te gaan. Na afloop is er een gezellige borrel, natuurlijk helemaal in thema, om na te praten en nog wat meer te weten te komen van elkaar.


Aanmelden
Ben je er ook aan toe om weer eens op een andere leuke manier iemand te ontmoeten en durf je de uitdaging aan? Meld je dan aan door een mail te sturen naar info@space-mission.nl met daarin je naam, leeftijd, geslacht en of je met een man of vrouw wil daten. Dan gaan de missieleiders van The Space een operatie voorbereiden die je nog lang zal bijblijven.

   

De mooiste fiets- en wandelroutes

Ontdek bijzondere plekjes in de omgeving van Veghel te voet of op de fiets!

  Download routes »