Home    Nieuws   Walking Dinner met Live Cooking voor Bombo

Walking Dinner met Live Cooking voor Bombo

Na het grote succes van de eerste editie van 'Dineren voor Bombo' zal ook dit jaar, tijdens het bezoek van Maureen aan Nederland, samen gegeten worden voor de leerlingen uit de sloppenwijk in Kathmandu.

Walking Dinner met Live Cooking voor Bombo

Stichting Bombo organiseert dan een Walking Dinner met Live Cooking bij het Oldtimer Museum in Zijtaart. Een sfeervolle ambiance met een prachtige tuin waar u kunt genieten van heerlijke gerechten.

De opbrengst van het Walking Dinner gaat naar het educatie programma van Stichting Bombo in Kathmandu. Tijdens het Walking dinner zal Maureen, de oprichtster van Stichting Bombo, vertellen over de stichting en het werk dat zij verricht in de sloppen van Kathmandu in Nepal.

Wij ontvangen u om 18.30 uur met een glaasje bubbels waarna u kunt genieten van een amuse. Vervolgens gaat u genieten van een 3 gangen menu. Al genietend van de gerechten kunt u een kijkje nemen in het museum en u laten verrassen door prachtige oude auto’s. Of wandel lekker door de tuin en maak een praatje met de overige gasten. We sluiten af met een kop koffie.

Eet u mee?
Eet u met ons mee? Meldt u dan zo snel mogelijk, maar uiterlijk 14 juni, aan door een mail te sturen naar info@bomboforchildren.com en geef aan ons door met hoeveel personen u wilt komen. Wij sturen u vervolgens de betaalgegevens. Dit alles voor € 42,50 p.p. exclusief overige drankjes.


Locatie: Autosalon Doornhoek
             Doornhoek 3, 5465RC Veghel

Datum & tijd: 21 juni, 18:30 uur

   

De mooiste fiets- en wandelroutes

Ontdek bijzondere plekjes in de omgeving van Veghel te voet of op de fiets!

  Meer informatie »