Home    Nieuws   Tentoonstelling kunsttrio "Aan het licht"

Tentoonstelling kunsttrio "Aan het licht"

Kunstgroep de Compagnie biedt een unieke kunsttrio “Aan het licht”.

Tentoonstelling kunsttrio "Aan het licht"

Een veelzijdige tentoonstelling van Installaties, projecties en schilderingen. Hun installatie “Aan het licht” is gebaseerd op het zoeken naar verbindende samenhang van materiaal, creativiteit en persoonlijke inhoud. Jacqueline Hanssen, Yvette Ahsmann en Marlies van Zeben exposeren hun 3-dimensionaal werk in papier, leer, hout, ijzer en textiel. Zij doen dat op bijzondere wijze in de ruwe, donkere, koele en verrassende Wiebenga silo’s.

Yvette Ahsmann
“Spiegels van oprechtheid” noemt Yvette Ahsmann haar werk. Zij toont in de silo’s een aantal expressieve 3D-koppen, bestaande uit papier, draad en krijt.

Marlies van Zeben
Marlies van Zeben grijpt met haar uit leer gesneden meisjesfiguren terug op haar jeugd. De toegepaste figuren zullen vaak herinneringen oproepen en appelleren aan kwetsbaarheid, vervreemding, dromen en het zoeken naar geborgenheid.

Jacqueline Hanssen
Jacqueline Hanssen maakt grote inkttekeningen en bouwt interactieve installaties. Zij stelt daarbij op fabelachtige wijze sociaal-maatschappelijke kwesties en haar bezorgdheid voor de toekomst aan de orde.

De expositie is t/m 20 oktober te bezichtigen op CHV Noordkade Veghel.

   

De mooiste fiets- en wandelroutes

Ontdek bijzondere plekjes in de omgeving van Veghel te voet of op de fiets!

  Meer informatie »