Home    Nieuws   Roois Kultuur Kontakt: Lezing Manon Uphoff

Roois Kultuur Kontakt: Lezing Manon Uphoff

Manon Uphoff (1962) is schrijver van romans, verhalen en scenario’s, en ook beeldend kunstenaar. In 2019 kwam haar boek Vallen is als vliegen uit.

Roois Kultuur Kontakt: Lezing Manon Uphoff

Uphoff ziet hierin haar eigen pijnlijke verleden onder ogen. Ze groeide op tussen twaalf broers en zussen. Haar vader creëerde een eigen wereld waarin behalve liefde en schoonheid ook onbegrensdheid, misbruik en geweld vrij spel hadden.

Vallen is als vliegen werd door het NRC Handelsblad uitgeroepen tot beste Nederlandstalige roman van 2019. Het boek heeft de BookSpot Scholierenprijs gekregen en is genomineerd voor zowel de BookSpot- als de Opzij Literatuurprijs. Andere werken van Uphoff zijn onder andere Gemis, Koudvuur en de Zoetheid van geweld. Manon Uphoff speelde ook mee in het succesvolle toneelstuk De Vagina Monologen.

Wanneer
Vrijdag 27 november 2020
Aanvang 19.30 uur en 21.00 uur
Toegang € 10,00

Reservering
Conform de protocollen die gelden gedurende de covid-19-periode is het nodig dat bezoekers (ook abonnementhouders en hun introducé) vooraf reserveren. Dat kan via de website van Roois Kultuur Kontakt.


Abonnementhouders
Abonnementhouders van de literaire lezingen hebben voorrang indien het aantal bezoekers door coronamaatregelen beperkt moet worden. Hun wordt gevraagd om vooraf online te melden of ze het plan hebben aanwezig te zijn in- of exclusief introducé.

Foto © Frank Ruiter

   

De mooiste fiets- en wandelroutes

Ontdek bijzondere plekjes in de omgeving van Veghel te voet of op de fiets!

  Meer informatie »