Home    Nieuws   Pietenboot

Pietenboot

De pieten van Sinterklaas hebben UITpunt Veghel ingefluisterd dat zij dit jaar op zondag 24 november een stukje gaan varen met één van hun boten.

Pietenboot

En dat jij de kans hebt om gezellig met ze mee te gaan. Dans in de pietendisco of doe mee met een spelletje. Het wordt echt hartstikke leuk! Kom je ook?

 

Passagiers (per gezin één volwassene) kunnen op zondag 24 november om 13:00, 14:00 of 15:00 uur meevaren met de boot van de pieten die aanmeert in de Veghels haven. Opstappen aan de Noordkade ter hoogte van de ‘oude Gamma’. Samen met je (groot)ouder, broertjes of zusjes ga je aan boord en vaar je ongeveer 45 minuten in de Veghelse wateren. Speel samen met de aanwezige pieten een spelletje of dans op je favoriete sintmuziek tijdens de pietendisco. Natuurlijk zorgen de pieten ook voor een leuk presentje.


Beperkt aantal plaatsen

Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar op de boot. Per gezin mag één volwassene aan boord.

 

Ouders kunnen vooraf de naam van hun kind doorgeven zodat de pieten alvast kunnen oefenen op de namen van de kinderen die meevaren. Deze info kunt u doorgeven aan de balie van het UITpunt bij het kopen van uw kaartje.


Kosten
De kosten voor deze boottocht inclusief koffie/thee, ranja en presentje zijn € 7,50 per persoon. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de balie van het UITpunt of Bibliotheek Veghel.


Let op: de boottocht is minder geschikt voor mensen die niet goed ter been zijn.

   

De mooiste fiets- en wandelroutes

Ontdek bijzondere plekjes in de omgeving van Veghel te voet of op de fiets!

  Meer informatie »