Home    Nieuws   Phoenix Zomertoer

Phoenix Zomertoer

Summervibe 3-daagse, breakdance, Tie-Dye, ukelele, smeden en schilderen met Bob Ross!

Phoenix Zomertoer

Is jouw zomervakantie dit jaar ook anders dan anders? Wil je mooie en leuke dingen beleven en zelf maken? Doe mee aan te gekke kunstzinnige en (re)creatieve workshops en activiteiten op het gebied van beeldende kunst, muziek, dans en theater: de Phoenix Zomertour! Van 1 t/m 16 augustus kan iedereen, jong én oud, deelnemen aan het zeer uitgebreide en kleurrijke programma. Alle activiteiten worden georganiseerd op de Noordkade in Veghel. Het volledige workshop- en activiteiten aanbod is te vinden via www.phoenixcultuur.nl.

Jouw leukste vakantie aan de ‘Costa del Noordkade’
De zomervakantie ziet er voor de meesten heel anders uit dan voorheen. Voor degenen die tijdens de vakantie thuis blijven en actief en creatief bezig willen zijn, is de Phoenix Zomertour in het leven geroepen. Twee weken vol (dag)workshops, activiteiten en voorstellingen. Wat denk je bijvoorbeeld van een ‘Schilder mee met Bob Ross-workshop, een ukelele-workshop, voorleessessies van de Bieb, de summervibe 3-daagse voor kids, workshop ‘maak je eigen ring’, Tie-Dye je eigen T-shirt, een gratis breakdance-workshop of de Theater Tweedaagse: maak je eigen balkonscène. Niet zo actief deelnemen kan ook: bezoek de voorstelling “Het Grote Piratenavontuur” van IL-Entertainment in samenwerking met De Blauwe Kei in de Koekbouw op zondagmiddag 16 augustus.

Stel je eigen Phoenix Zomertour samen en neem je vrienden en vriendinnen mee!

De Phoenix Zomertour bestaat uit diverse laagdrempelige dagworkshops en meerdaagse workshops voor alle leeftijden. Op die manier kunnen geïnteresseerden zelf hun eigen Phoenix Zomertour samenstellen en erachter komen of een bepaalde kunstdiscipline bij hen past. Zo volg je al een dagworkshop voor €25,- (Inclusief lunch en materialen) . Bovendien zijn de toffe workshops een leuke, verfrissende & kunstzinnige invulling voor deze zomervakantie!

Foto Geeke van Dijck

   

De mooiste fiets- en wandelroutes

Ontdek bijzondere plekjes in de omgeving van Veghel te voet of op de fiets!

  Meer informatie »