Home    Nieuws   Natte Plek Pubquiz

Natte Plek Pubquiz

Zoek een team bij elkaar van vrienden, collega’s, buren of familieleden. Zorg dat je erbij bent.

Natte Plek Pubquiz

De Pubquiz wordt gehouden in zaal de Apotheek of Café De Afzakkerij (beide op CHV Noordkade) Zie de Facebookpagina voor het laatste nieuws en precieze locatie.

De naam zegt het al, een Pubquiz is een quiz in een pub. Een quizavond bestaat uit een aantal vragenrondes van elk tien vragen. In de muziekronde hoor je tien korte fragmenten van een liedje, wat is de titel, wat is de artiest? Verder een plaatjesronde en een themaronde. Na elke ronde wordt een winnaar bekend gemaakt. Aan het eind van de avond, zo rond een uur of 23:30, wordt de eindwinnaar bekend gemaakt. Pubquiz Noordkade is niet zomaar een pubquiz. De Noordkade is een prachtige industriële locatie. Een bruisende plek waar Culi & Cultuur elkaar ontmoeten, dat zal ook zeker in de quiz terug te vinden zijn. De bar staat in de “Afzakkerij”, dat is dus uiteraard de hoofdplek, maar het zou zomaar kunnen dat je met je team zo af en toe op pad gaat om de antwoorden letterlijk ergens op het terrein te gaan zoeken.


Voor wie ?
Een pubquizteam bestaat uit 3, 4 of 5 personen. 5 deelnemers aan één tafel is écht de MAX, daar moeten we uit concurrentie-overwegingen streng in zijn :-). De oplossing is simpel, team splitsen (mogelijk een single rider erbij), of de zesde-persoon gaat even een rondje aan de bar zitten. De vragen zijn verdeeld in verschillende categorieën, zoals: muziek, sport, film, tv, voeding, kunst, cultuur, actualiteit, een beetje aardrijkskunde en biologie. Het zijn over het algemeen vrij pittige vragen, maar met een beetje algemene ontwikkeling en een slimme teamsamenstelling is het goed te doen. Het is ook weer geen twee-voor-twaalf of per seconde wijzer. Gebruik van smartphones of offline hulpmiddelen (bijv. winkelprins) is niet toegestaan. Heb je geen vrienden, familie, buren of collega’s die van quizen houden, of die toevallig niet kunnen op, of ga je gewoon liever alleen op pad? Dan is de nieuwe “single-rider-tafel” misschien iets voor jou.

Deelname aan de Pubquiz Noordkade kost € 10,00 per team, gaarne te voldoen aan de bar.


Datums:

24 januari — 20:00
13 maart — 20:00
17 april — 20:00
19 juni — 20:00

Check altijd het laatste nieuws op de Facebookpagina!

   

De mooiste fiets- en wandelroutes

Ontdek bijzondere plekjes in de omgeving van Veghel te voet of op de fiets!

  Meer informatie »