Home    Nieuws   MOMFest 2020

MOMFest 2020

Ferocious Dog, Def Americans, the Sore Losers en Bizkit Park nu al de smaakmakers op affiche MOMfest, en dan moet de ultieme headliner nog volgen…

MOMFest 2020

MOMfest trapt op zaterdag 25 januari vanaf 16:00 uur traditegetrouw het festivalseizoen af, voor de tweede keer aan de Noordkade in Veghel. We trappen dan deze 27e editie ook meteen meteen goed af met nu al een super vette line-up met o.a. de Johnny Cash tribute Def Americans, Sore Losers, Ferocious Dog en Bizkit Park en dan wordt begin oktober ook nog de gedroomde headliner bekend gemaakt!

Drie podia en veertien acts
Een dikke line-up met wel 14 acts. Naast de eerder genoemde acts benoemen we hier nog enkele krenten in de pap. Wat te denken van Aenima, een van de betere Tool tributes, Tank Zilla, Port Noir en Agitator. Kortom de line-up kan al niet meer stuk, en dan moet de headliner nog bekend gemaakt worden.

Over MOMfest
MOMfest vind jaarlijks plaats eind januari en bestaat sinds 1993. Voorheen ging het festival door het leven als Monsters of Mariaheide, maar sinds er veel minder decibellen geprogrammeerd worden werd het ook tijd voor een naamsverandering. MOMfest was een feit.

Bekendere namen als Therapy?, Living Colour, Dog Eat Dog, Anneke van Giersbergen, Heideroosjes, Green Lizard, Peter Pan Speedrock en de BZB konden de verleiding ook niet weerstaan om ook minstens een keer te schitteren op MOMfest. Ooit begonnen in een klein feestzaaltje maar het het concept barstte uit zijn voegen en in 2006 vond het eerste Monster Festival plaats in een grote manege, vanwaar we in 2009 de overstap maakte naar de MonsterHallen aan de Bolst tussen Erp en Mariaheide. Hier is twee jaar geleden het 25 jarig jubileum gevierd. Dus nu voor de 27e editie is de Noordkade in Veghel wederom de aangewezen locatie voor MOMfest 2020!


Meer info & Tickets via de website.

   

De mooiste fiets- en wandelroutes

Ontdek bijzondere plekjes in de omgeving van Veghel te voet of op de fiets!

  Meer informatie »