Home    Nieuws   Fietsroute Veghel en omgeving: Kunstroute

Fietsroute Veghel en omgeving: Kunstroute

Fietsen door het mooie Veghel en de omliggende kerkdorpen, terwijl u onderweg geniet van kunst en natuur? Het kan met de Fietsroute Veghel en omgeving: Kunstroute.

Fietsroute Veghel en omgeving: Kunstroute

De fietsroute is verkrijgbaar bij UITpunt Veghel (Markt 1) tegen een borg van € 7,50. Deze borg krijgt u na het retourneren van de route terug. De 32,7 km lange route leidt u langs de vele kunstwerken en beelden die verspreid staan in Veghel en de omliggende kerkdorpen.

Onderweg zult u bijvoorbeeld de beelden De Kanaalgraver, De Fanfare, Onder moeders vleugels en Bonfire en Salinero tegenkomen. In de routebeschrijving vindt u steeds een korte uitleg over deze beelden. Zo komt u meer te weten over de geschiedenis van de plaats of de betekenis van het beeld.

Van al dat fietsen krijgt u natuurlijk trek, daar hebben wij ook aan gedacht. Achter in de fietsroute vindt u verschillende kortingsbonnen voor bijvoorbeeld een lekkere lunch bij Brownies & Downies, een kopje koffie/thee met taart bij De Reiger of een gratis portie Old Amsterdam bij een wijntje of speciaal biertje bij café Marktzicht.

Neem voor meer informatie contact op met het UITpunt via 0413-353540 of info@uitpuntveghel.nl

   

De mooiste fiets- en wandelroutes

Ontdek bijzondere plekjes in de omgeving van Veghel te voet of op de fiets!

  Meer informatie »