Home    Nieuws   Expositie Janna van den Einden in Bibliotheek Veghel

Expositie Janna van den Einden in Bibliotheek Veghel

Als Janna haar schilderskleding aan doet en haar kwasten pakt die op haar staan te wachten, dan schijnt voor haar de zon. Dan verdwijnt zij in haar inspiratie om die op het doek te brengen.

Expositie Janna van den Einden in Bibliotheek Veghel

Als zij schildert dan lijkt het net of de tijd even stil staat. Ze geniet elke keer opnieuw van het proces, mensen kunnen haar proberen te bellen, ze neemt niet op..ze zit dan in haar ‘kunstbubbel’, die voor haar geluk heet. Puur geluk.

Helemaal loslaten en doorvoelen hoe het is op dat moment. Ze kiest een kleur die daarbij past en zo ontstaat er elke keer een ander doek. Veel schilderijen die zij maakt hebben meerdere lagen, zodat er dingen in verwerkt zijn die je pas ziet naarmate je er langer naar kijkt.. Mensen laten genieten van haar kunst en hier verhalen bij krijgen of een gevoel of gewoon door langer te blijven kijken, daar wordt Janna blij van...

Tijdens de corona tijd wil zij graag mensen helpen met iets moois voor boven de bank of iets voor buiten in de tuin. Daarnaast wil zij mensen een positieve boost te geven na een depressie of langere tijd thuis, door een verfrissende kijk op een schilderij. De abstracte en kleurrijke expositie is de gehele maand december te zien in de Veghelse Bibliotheek tijdens de openingstijden.

Ben je op zoek naar een cadeautje of wil je graag meer over Janna weten? Neem dan een kijkje op haar website www.jannashoekje.com


De expositie is te zien in Bibliotheek Veghel van 16 december t/m 31 januari 2021.

   

De mooiste fiets- en wandelroutes

Ontdek bijzondere plekjes in de omgeving van Veghel te voet of op de fiets!

  Meer informatie »