Home    Nieuws   Expositie "Door is Open Again" bij Galerie Door

Expositie "Door is Open Again" bij Galerie Door

Na een kwartaal in quarantaine en een groot gebrek aan de verkwikkende werking van kunst en cultuur, kunnen de deuren weer open!

Expositie "Door is Open Again" bij Galerie Door

Vanaf zaterdag 13 juni t/m 5 september 2020 staat bij Galerie Door in Mariaheide het prachtige werk van drie getalenteerde
kunstenaars in de schijnwerpers. 

De kunstsieraden en beelden van de drie jonge kunstenaars in de tentoonstelling zijn speels, kleurrijk en vol verhalen zoals de zomer zelf. Losse lijnen, cirkels en weefsels in goud of zilver met soms een felroze verfstreek. De uit Spanje afkomstige Sònia Pibernat (1984 Barcelona) onderzoekt beweging. Haar werk begint met foto’s, genomen met een grote sluitertijd, waarin beweging van voorbijgaan, van dansen wordt vastgelegd. Deze beweging vertaalt Pibernat vervolgend in subtiel volume van edelmetaal. Een “ode aan het leven en wat meer is”. De keramieken beelden van de Nederlandse Camile Smeets’ (1983 Amsterdam) zijn als dromen, herkenbaar figuratief en ook vervreemdend, surrealistisch. De titel ‘Droomtijd’ verwijst naar zowel een Aboriginalstelsel van ordening als naar de oorsprong van dit werk. Uitbundige en ingetogen kleuren en een veelheid aan materialen; de Duitse Danni Schwaag (1981 Dülmen) is een meester in emailleren en compositie. Haar sieraden zijn draagbare schilderijen.

De deuren mogen weer open, wij zijn er klaar voor! U ook?

Galerie Door – Door is Open Again
13 juni t/m 5 september 2020
Versantvoorstraat 1 (entree via Pastoor van Haarenstraat)
5464 TL Mariaheide
info@galeriedoor.nl

Website Galerie Door

   

De mooiste fiets- en wandelroutes

Ontdek bijzondere plekjes in de omgeving van Veghel te voet of op de fiets!

  Meer informatie »