Home    Nieuws   Concert Familie Ardts: 'Ardtsen zonder grenzen'

Concert Familie Ardts: 'Ardtsen zonder grenzen'

Louise Rijs, alt, studeerde aan het Maastrichts Conservatorium solozang bij Elisabeth Ksoll en piano bij Joop Grubben.

Concert Familie Ardts: 'Ardtsen zonder grenzen'

Zij vervolgde haar zangstudie bij Erna Spoorenberg. Voor beide behaalde zij de onderwijsbevoegdheid en bovendien voor solozang het diploma Uitvoerend Musicus. Ze is een veelgevraagd oratorium- en concertzangeres en verleent regelmatig haar medewerking aan concerten in binnen – en buitenland. Zij was 18 jaar als zangdocente verbonden aan de Hogeschool voor Kerkmuziek “Sint Gregorius “ in Aken.

Arnold Ardts, bariton, studeerde schoolmuziek en solozang bij Elisabeth Ksoll aan het Maastrichts Conservatorium. Hij vervolgde zijn zangstudie eveneens bij Erna Spoorenberg en was jarenlang verbonden aan diverse basisscholen als muziekdocent en als zangdocent aan verschillende muziekscholen. ( Schijndel/Sint-Oedenrode, Veghel, Gennep/Boxmeer en Aken ) Dochters Elianne en Rosalie hebben de muzikale talenten absoluut niet van vreemden.

Elianne Ardts, cello, behaalde haar Bachelor cello in juni 2015 aan het Utrechts Conservatorium en in juni 2018 haar Master voor barokcello aan het conservatorium van Amsterdam.

Rosalie Ardts koos voor een beduidend andere richting. In juni 2018 behaalde zij haar diploma illustratie en animatie aan de Akademie voor Kunst en Vormgeving St.Joost in Breda. Rosalie speelt piano, viool en ze zingt heel graag.

De familie trad al diverse malen op in Sint-Oedenrode maar dit belooft een uniek concert te worden. Bij het ter perse gaan van deze folder was de familie nog druk bezig met de definitieve invulling van het programma maar wij kunnen als RKK de verzekering geven dat dit concert een absolute aanrader is. Entree € 10,00.


Datum: zondag 26 mei

Tijd: 14:30 uur

Locatie:

De Knoptoren
Kerkdijk-Noord 8
5491AR Sint-Oedenrode

   

De mooiste fiets- en wandelroutes

Ontdek bijzondere plekjes in de omgeving van Veghel te voet of op de fiets!

  Meer informatie »