Home    Fietsen

Fietsen

Wil je vandaag nog in de mooie omgeving van Meierijstad gaan fietsen? Combineer je fietstocht met een bezoek aan de Noordkade in Veghel, Kasteel Henkenshage in Sint Oedenrode of bezoek de Glazen Boerderij in Schijndel. Er is genoeg te beleven in Meierijstad!Routes Meierijstad
Bij UITpunt Veghel gevestigd in het oude raadhuis op de Markt, is het mogelijk om naast diverse losse fietsroutes ook fietsknooppuntenkaarten te kopen. Informeer aan de balie van het UITpunt gerust naar de diverse routes.


Plan en print je eigen route

Stippel je liever zelf een route uit? Geen probleem! Via de website van Visit Brabant kun je heel handig zelf een route uitzetten en deze vervolgens printen of downloaden.


3 Molen Fietsroute

Aan de hand van ‘De Drie Molenfietsroute’ fietst u van molen naar molen. Het zijn de korenmolen St. Antonius in Eerde, de gecombineerde koren- en oliemolen Kilsdonkse molen in Dinther, en de korenmolen De Hoop in Keldonk. Onderweg komt u nog andere bezienswaardigheden tegen. In de routebeschrijving leest u hierover meer. Deze route kunt u starten bij het UITpunt in Veghel of bij één van bovengenoemde molens.


Deze route kun je hier gratis downloaden.

 
   

De mooiste fiets- en wandelroutes

Ontdek bijzondere plekjes in de omgeving van Veghel te voet of op de fiets!

  Meer informatie »