Home    Fietsen

Fietsen

Wil je vandaag nog in de mooie omgeving van Meierijstad gaan fietsen? Combineer je fietstocht met een bezoek aan de Noordkade in Veghel, Kasteel Henkenshage in Sint Oedenrode of bezoek de Glazen Boerderij in Schijndel. Er is genoeg te beleven in Meierijstad!Routes Meierijstad
Bij UITpunt Veghel gevestigd in het oude raadhuis op de Markt, is het mogelijk om naast diverse losse fietsroutes ook fietsknooppuntenkaarten te kopen. Informeer aan de balie van het UITpunt gerust naar de diverse routes.

Kunst fietsroute Veghel e.o.


De kunst fietsroute is 32,7 km lang en voert je langs vele kunstwerken en beelden die verspreid staan in Veghel en kerkdorpen.


DOWNLOAD

 
 

 

Fietsknooppuntenroute Meierijstad


Ontdek Meierijstad en omgeving per fiets. Zet uw eigen route uit doormiddel van knooppunten.


DOWNLOAD

 
 

 


 

Drie Molen Fietsroute


35,5 km lange fietsroute langs molens in Veghel en Dinther. Aan de hand van de route fiets je van molen naar molen


DOWNLOAD

 
 

 

De Kunst Fietsroute Veghel e.o. is ook in een papieren versie verkrijgbaar bij de balie van UITpunt Veghel tegen een borg van € 7,50.


Zelf je route uitstippelen

Wil je liever zelf een route uitstippelen dan verwijzen wij je graag naar de website van Visit Brabant. Hier kun je doormiddel van een routeplanner die gebruik maakt van het knooppunten netwerk zelf een route uitzetten en bepaal jij hoe lang of ver de route gaat. 


Fietsroute maken


   

De mooiste fiets- en wandelroutes

Ontdek bijzondere plekjes in de omgeving van Veghel te voet of op de fiets!

  Meer informatie »