Restaurant Suki Yaki
Restaurant Suki Yaki
Veghel
Restaurant Sillyfox
Restaurant Sillyfox
Veghel
Home    Eten & drinken    Eten    Veghel   Pilz & Grillz

Pilz & GrillzH. Hartplein 29
5462EB Veghel
0413769059

info@pilzandgrillz.nl
Website

Het nieuwe restaurant Pilz & Grillz aan de haven van Veghel is dé plek om lekker te gaan eten. Pilz & Grillz biedt gerechten zonder gekke fratsen aan, maar wel van hoge kwaliteit. Dat is wat je wilt, toch?

Ben je een echte vleeseter? Dan is tip van de chef van Pilz & Grillz zeker wat voor jou! De chef raadt jou namelijk de spareribs aan. De spareribs worden bij Pilz & Grillz geserveerd in een speciaal laagje van zoetigheid en kruiden. Om je vingers bij af te likken! Je bestelt dit gerecht al voor EUR 14,95. Daar hoef je het dus ook niet voor te laten. Je kunt er ook voor kiezen om de verschillende spiesen van Pilz & Grillz met elkaar te combineren. Zo kun je bijvoorbeeld gaan voor de saté, het gamba spiesje of de Pincho. Maar er staan natuurlijk niet alleen maar spiesen op de kaart. Pilz & Grillz serveert bijvoorbeeld ook tonijn, biefstuk en ribeye. Er is voor ieder wat wils.

Naast lekker eten ben je natuurlijk ook van harte welkom om een drankje te komen drinken aan de bar. Pilz & Grillz serveert speciaalbieren en heerlijke wijnen. Sluit de avond hier gezellig af!
Sla op als favoriet
   

De mooiste fiets- en wandelroutes

Ontdek bijzondere plekjes in de omgeving van Veghel te voet of op de fiets!

  Meer informatie »