Eten

De hele wereld komt samen in onze gemeente, in ieder geval in de restaurants die er gevestigd zijn. Of u nu trek heeft in Italiaans, Grieks, Zuid-Amerikaans, Japans of de Hollandse pot. Of u nu een snelle hap wilt in een gezellig eetcafé of een avondvullend diner in een restaurant op een unieke locatie. Het kan allemaal!

Scroll naar beneden om alles te bekijken >>Zoek op landkaart »
Restaurant La Riva
Restaurant La Riva
Eten
Restaurant Hertog Jan
Restaurant Hertog Jan
Eten
Restaurant Sierra Vista
Restaurant Sierra Vista
Eten
Restaurant Des Werelds
Restaurant Des Werelds
Eten
Brownies & Downies
Brownies & Downies
Veghel
De Koffieleut
De Koffieleut
Veghel
De Broederkapel
De Broederkapel
Veghel
Bistro Gossimijne
Bistro Gossimijne
Veghel
Meer parels
Home    Eten & drinken    Eten   De Broederkapel

De BroederkapelBroedershof 98
5462EG Veghel
0413769096

genieten@broederkapel.nl
Website Broederkapel

Op zoek naar een bijzondere locatie in Veghel voor een heerlijke High Tea, ambachtelijk bereide Lunch, koffie of thee met huisgemaakt gebak of een gezellige borrel?

Bijzonder aan de Broederkapel is het unieke restaurantconcept, gebaseerd op de historie van het pand en de functie die het vroeger vervulde: de plek waar monniken samen leefden, werkten en baden. Een pand met een rijke geschiedenis, die terug te vinden is in o.a. de prachtige glas-in-loodramen en het gewelfde plafond. De sfeer en samen eten, komen in een modern jasje terug.

Alle gerechten worden geserveerd op een gezellige en stijlvolle etagère. Samen genieten, eat & share en betekenisvolle genietmomenten. Iedere dag wordt alles ambachtelijk vers bereid door de huiscateraar Hutten uit Veghel.

De deuren staan voor u open van woensdag tot en met zondag van 12:00 uur tot 17:00 uur. Op de andere dagen en avonden kunt u bij hen terecht voor een romantische bruiloft, High Tea met vriendinnen, verjaardagsfeest of zakelijke bijeenkomst.

U kunt ook gluten-, lactose- en tarwevrij genieten bij de Broederkapel. Als een van de eerste High Tea locaties in Brabant bieden zij een compleet gluten-, lactose- en tarwevrije High Tea aan! Deze bijzondere High Tea bestaat o.a. uit scones, clotted cream, muffins, taartjes en meer.
Sla op als favoriet
   

De mooiste fiets- en wandelroutes

Ontdek bijzondere plekjes in de omgeving van Veghel te voet of op de fiets!

  Download routes »