Eten & drinken

Lekker dineren, op een zonnige dag wat drinken op het terras of gezellig borrelen met collega's. Veghel is van alle markten thuis, of je nu houdt van een uitgebreid diner of liever geniet van een vlugge snack.Hieronder kun je een overzicht vinden van de horecagelegenheden in Veghel.


 


Zoek op landkaart »
Restaurant Suki Yaki
Restaurant Suki Yaki
Veghel
Restaurant Sillyfox
Restaurant Sillyfox
Veghel
Café Fellows & Friends
Café Fellows & Friends
Drinken
Café-Zaal D'n Brouwer
Café-Zaal D'n Brouwer
Drinken
Home    Eten & drinken   Restaurant Wittern

Restaurant WitternN.C.B.-laan 52A
5462GE Veghel
0413782800

genieten@wittern.nl
Website

Waar de machines op de Noordkade stil zijn komen te staan, laten de ondernemers van zich horen. Het historische, industriële gebied in Veghel is een plek geworden waar jong en oud, bedrijvigheid en vrijetijd en cultuur en food elkaar vinden. Wittern Restaurant is in alle opzichten een toegankelijk familierestaurant dat hier uitstekend bij past. Wittern heeft het Italiaanse denkbeeld in haar hoofd van families - kinderen, ouders en opa en oma - die gaan uit eten. Een plek waar kinderen een kindermenukaart hebben en de ruimte krijgen om te spelen, de ouders genieten van een goed glas wijn en opa en oma klassieke gerechten op de menukaart vinden.

Maar niet alleen klassieke gerechten. De menu-kaart is een fijne combinatie van klassiekers en trendy gerechten. Van de Hollandse gehaktbal tot een bijdetijds gerecht met streekproducten. U gaat lekker zitten, wij creëren de voorwaarden voor een avondje uit met de familie. Zo is de Noordkade de ideale plek waar kinderen vrij kunnen rondlopen of met elkaar in contact komen en genieten liefhebbers van de fijne - waar mogelijk biologische - smaken van de streekproducten op hun bord. Vlees van de slager uit het dorp, brood van de bakker op de hoek van de straat en groente van de bekende groenteboer. Allemaal om de lokale economie te stimuleren, de ondernemers uit de regio te steunen en de herkomst van de producten te ontdekken.

Laat u verrassen door een culinair hoogstandje uit eigen streek of kies bewust voor een gerecht dat bij velen al naar de achtergrond is verdreven, maar hier op de kaart staat. Of wat te denken van een combinatie van beide. Een traditionele garnalencocktail, maar dan wel met Hollandse garnalen.

Bij Wittern restaurant komen verschillende tijden bij elkaar. De industriële, toegankelijke ambiance wordt op de locatie van de oude mengvoederfabriek opnieuw gemixt met trendy en hippe ingrediënten en bouwstenen.

Vijf dagen per week staat er een enthousiast en gemotiveerd team voor u klaar om u mee te nemen in een culinaire oase.
Sla op als favoriet
   

De mooiste fiets- en wandelroutes

Ontdek bijzondere plekjes in de omgeving van Veghel te voet of op de fiets!

  Meer informatie »