Eten & drinken

Lekker dineren, op een zonnige dag wat drinken op het terras of gezellig borrelen met collega's. Veghel is van alle markten thuis, of je nu houdt van een uitgebreid diner of liever geniet van een vlugge snack.Hieronder kun je een overzicht vinden van de horecagelegenheden in Veghel.


 


Zoek op landkaart »
Restaurant Suki Yaki
Restaurant Suki Yaki
Veghel
Restaurant Sillyfox
Restaurant Sillyfox
Veghel
Café Fellows & Friends
Café Fellows & Friends
Drinken
Café-Zaal D'n Brouwer
Café-Zaal D'n Brouwer
Drinken
Home    Eten & drinken   De Broederkapel

De BroederkapelBroedershof 98
5462EG Veghel
0413769096

genieten@broederkapel.nl
Website

Op zoek naar een bijzondere locatie in Veghel voor een heerlijke High Tea, ambachtelijk bereide Lunch, koffie of thee met huisgemaakt gebak of een gezellige borrel?

Bijzonder aan de Broederkapel is het unieke restaurantconcept, gebaseerd op de historie van het pand en de functie die het vroeger vervulde: de plek waar monniken samen leefden, werkten en baden. Een pand met een rijke geschiedenis, die terug te vinden is in o.a. de prachtige glas-in-loodramen en het gewelfde plafond. De sfeer en samen eten, komen in een modern jasje terug.

Alle gerechten worden geserveerd op een gezellige en stijlvolle etagère. Samen genieten, eat & share en betekenisvolle genietmomenten. Iedere dag wordt alles ambachtelijk vers bereid door de huiscateraar Hutten uit Veghel.

De deuren staan voor u open van woensdag tot en met zondag van 12:00 uur tot 17:00 uur. Op de andere dagen en avonden kunt u bij hen terecht voor een romantische bruiloft, High Tea met vriendinnen, verjaardagsfeest of zakelijke bijeenkomst.

U kunt ook gluten-, lactose- en tarwevrij genieten bij de Broederkapel. Als een van de eerste High Tea locaties in Brabant bieden zij een compleet gluten-, lactose- en tarwevrije High Tea aan! Deze bijzondere High Tea bestaat o.a. uit scones, clotted cream, muffins, taartjes en meer.
Sla op als favoriet
   

De mooiste fiets- en wandelroutes

Ontdek bijzondere plekjes in de omgeving van Veghel te voet of op de fiets!

  Meer informatie »