Eropuit

Zwemmen, naar de bioscoop of raadsels oplossen in een escaperoom? In Veghel en omgeving zijn talloze mogelijkheden om een dagje lekker te ontspannen.
Kijk voor leuke UITtips ook op www.uitpuntveghel.nl. Je vindt hier alle tips voor een leuk uitje, zoals excursies, lezingen, kunst, toneel, concerten en tentoonstellingen.


Hieronder kun je een overzicht vinden van allerlei leuke UITjes in Veghel en omgeving.


Zoek op landkaart »
Laco Buitenbad
Laco Buitenbad
Eropuit
Monkey Town Veghel
Monkey Town Veghel
Eropuit
Manege Hogerduinen
Manege Hogerduinen
Eropuit
Escape Room Veghel
Escape Room Veghel
Eropuit
Home    Eropuit   Kunst Fietsroute

Kunst FietsrouteMarkt 1
5461JJ Veghel
0413353540

info@uitinveghel.nl

Website

Fietsen door het mooie Veghel en de omliggende kerkdorpen, terwijl u onderweg geniet van kunst en natuur? Het kan met de Fietsroute Veghel en omgeving: Kunstroute.

De fietsroute is verkrijgbaar bij UITpunt Veghel (Markt 1) tegen een borg van EUR 7,50. Deze borg krijgt u na het retourneren van de route terug. De 32,7 km lange route leidt u langs de vele kunstwerken en beelden die verspreid staan in Veghel en de omliggende kerkdorpen.

Onderweg zult u bijvoorbeeld de beelden De Kanaalgraver, De Fanfare, Onder moeders vleugels en Bonfire en Salinero tegenkomen. In de routebeschrijving vindt u steeds een korte uitleg over deze beelden. Zo komt u meer te weten over de geschiedenis van de plaats of de betekenis van het beeld.

Van al dat fietsen krijgt u natuurlijk trek, daar hebben wij ook aan gedacht. Achter in de fietsroute vindt u verschillende kortingsbonnen voor bijvoorbeeld een lekkere lunch, een kopje koffie/thee met taart of een gratis portie Old Amsterdam bij een wijntje of speciaal biertje.

Neem voor meer informatie contact op met het UITpunt via 0413-353540 of info@uitpuntveghel.nl
Sla op als favoriet
   

De mooiste fiets- en wandelroutes

Ontdek bijzondere plekjes in de omgeving van Veghel te voet of op de fiets!

  Meer informatie »