Eropuit

Zwemmen, naar de bioscoop of raadsels oplossen in een escaperoom? In Veghel en omgeving zijn talloze mogelijkheden om een dagje lekker te ontspannen.
Kijk voor leuke UITtips ook op www.uitpuntveghel.nl. Je vindt hier alle tips voor een leuk uitje, zoals excursies, lezingen, kunst, toneel, concerten en tentoonstellingen.


Hieronder kun je een overzicht vinden van allerlei leuke UITjes in Veghel en omgeving.


Zoek op landkaart »
Laco Buitenbad
Laco Buitenbad
Eropuit
Monkey Town Veghel
Monkey Town Veghel
Eropuit
Manege Hogerduinen
Manege Hogerduinen
Eropuit
Escape Room Veghel
Escape Room Veghel
Eropuit
Home    Eropuit   Historische Stadswandeling Veghel

Historische Stadswandeling VeghelMarkt 1
5461JJ Veghel
0413353540

info@uitinveghel.nl

Website

UITpunt Veghel, Heemkundekring Vehchele en Bibliotheek Veghel hebben in samenwerking een historische stadswandeling ontwikkeld. De historische stadswandeling loopt langs de mooiste plekjes en gebouwen die Veghel rijk is. Denk hierbij aan de Broederkapel, Moeders Gat en de Lambertuskerk waar de route langskomt.

Iedereen die ge´nteresseerd is in wandelen kan de wandelroute gaan lopen. De route bestaat uit een plattegrond, historische informatie en interessante weetjes over Veghel. Weet u bijvoorbeeld waarom de vijver bij het oude Zwijssen College "Moeders Gat" genoemd wordt? Tijdens de wandeling komt u langs deze plek en leest u over de historie van deze vijver. Het bijzondere aan deze wandelroute is dat er diverse leuke aanbiedingen bij zitten van ondernemers uit het Veghelse centrum. Denk bijvoorbeeld aan een gratis kopje koffie of korting op een heerlijke lunch.

De route kan zonder gids en in eigen tempo gelopen worden. Bij een rustig wandeltempo duurt de route ongeveer anderhalf uur. De stadswandeling is gratis verkrijgbaar bij UITpunt Veghel tegen een borg van EUR 7,50. Deze krijgt u na het retourneren van de stadswandeling terug.
Sla op als favoriet
   

De mooiste fiets- en wandelroutes

Ontdek bijzondere plekjes in de omgeving van Veghel te voet of op de fiets!

  Meer informatie »