Eropuit

Zwemmen, naar de bioscoop of raadsels oplossen in een escaperoom? In Veghel en omgeving zijn talloze mogelijkheden om een dagje lekker te ontspannen.
Kijk voor leuke UITtips ook op www.uitpuntveghel.nl. Je vindt hier alle tips voor een leuk uitje, zoals excursies, lezingen, kunst, toneel, concerten en tentoonstellingen.


Hieronder kun je een overzicht vinden van allerlei leuke UITjes in Veghel en omgeving.


Zoek op landkaart »
Laco Buitenbad
Laco Buitenbad
Eropuit
Monkey Town Veghel
Monkey Town Veghel
Eropuit
Manege Hogerduinen
Manege Hogerduinen
Eropuit
Escape Room Veghel
Escape Room Veghel
Eropuit
Home    Eropuit   Fietsen van Meule n Trre Schijndel

Fietsen van Meule n Trre SchijndelPompstraat 17
5481BL Schijndel
0735492276

vvvschijndel@meierijstad.nl
Website

VVV Schijndel organiseert verschillende wandelingen en rondleidingen in Schijndel. Laat u telefoonnummer en/of e-mailadres achter als u belangstelling heeft, dan nemen wij contact met u op. Meer informatie kunt u vinden op de website.

Fietsen van Meule n Trre
O.l.v. een gids vertrekt de groep per fiets naar de molen aan de Pegstukken. Deze korenmolen is gebouwd in 1845, Helaas werd de molen in de Tweede Wereldoorlog door granaatvuur ernstig beschadigd. In 1967 werd de molen door de gemeente Schijndel aangekocht als monument. In1984 is de molen gerestaureerd. De molen bestaat uit vier verdiepingen. In de belt heeft het Schijndelse gildebroederschap haar gildekamer. De enthousiaste molenaar geeft een rondleiding van 45 minuten tot maximaal 1 uur. Vervolgens vertrekt de groep naar de H. Servatiuskerk om de toren te beklimmen tot aan het gedeelte waar de grote klokken hangen. Dit arrangement kan alleen op zaterdagmiddag.

Prijs: EUR 25,- per groep (maximaal 12 personen). Duur: 1 tot 2 uur.

Sla op als favoriet
   

De mooiste fiets- en wandelroutes

Ontdek bijzondere plekjes in de omgeving van Veghel te voet of op de fiets!

  Meer informatie »