Eropuit

Zwemmen, naar de bioscoop of raadsels oplossen in een escaperoom? In Veghel en omgeving zijn talloze mogelijkheden om een dagje lekker te ontspannen.
Kijk voor leuke UITtips ook op www.uitpuntveghel.nl. Je vindt hier alle tips voor een leuk uitje, zoals excursies, lezingen, kunst, toneel, concerten en tentoonstellingen.


Hieronder kun je een overzicht vinden van allerlei leuke UITjes in Veghel en omgeving.


Zoek op landkaart »
Laco Buitenbad
Laco Buitenbad
Eropuit
Monkey Town Veghel
Monkey Town Veghel
Eropuit
Manege Hogerduinen
Manege Hogerduinen
Eropuit
Escape Room Veghel
Escape Room Veghel
Eropuit
Home    Eropuit   Wandeling Beeldspraak Schijndel

Wandeling Beeldspraak SchijndelPompstraat 17
5481BL Schijndel
0735492276

vvvschijndel@meierijstad.nl
Website

VVV Schijndel organiseert verschillende wandelingen en rondleidingen in Schijndel. Laat u telefoonnummer en/of e-mailadres achter als u belangstelling heeft, dan nemen wij contact met u op. Meer informatie kunt u vinden op de website.

Wandeling Beeldspraak
Tijdens deze wandeling wordt de nadruk vooral gelegd op de beelden en kunstwerken die ten zuiden van de Hoofdstraat staan. Veel beelden op een hoek van een straat én op verborgen plekjes waar men gewoonlijk aan voorbij gaat, worden in deze wandeling besproken. Men krijgt o.a. uitleg over het beeld Welcome home van Nico van Stichel in het Kloosterpark, de Brievenbus van Henri Ubink bij het Elde College en het bronzen beeld Man en vrouw van Peter Erftemeijer dat als eerbetoon aan de ouder wordende mens aan de Hoofdstraat staat.

Prijs: EUR 25,- per groep (maximaal 20 personen). Duur : 1 ˝ uur.

Sla op als favoriet
   

De mooiste fiets- en wandelroutes

Ontdek bijzondere plekjes in de omgeving van Veghel te voet of op de fiets!

  Meer informatie »