Eropuit

Zwemmen, naar de bioscoop of raadsels oplossen in een escaperoom? In Veghel en omgeving zijn talloze mogelijkheden om een dagje lekker te ontspannen.
Kijk voor leuke UITtips ook op www.uitpuntveghel.nl. Je vindt hier alle tips voor een leuk uitje, zoals excursies, lezingen, kunst, toneel, concerten en tentoonstellingen.


Hieronder kun je een overzicht vinden van allerlei leuke UITjes in Veghel en omgeving.


Zoek op landkaart »
Laco Buitenbad
Laco Buitenbad
Eropuit
Monkey Town Veghel
Monkey Town Veghel
Eropuit
Manege Hogerduinen
Manege Hogerduinen
Eropuit
Escape Room Veghel
Escape Room Veghel
Eropuit
Home    Eropuit   Film De Glazen Boerderij Schijndel

Film De Glazen Boerderij SchijndelPompstraat 17
5481BL Schijndel
0735492276

vvvschijndel@meierijstad.nl
Website

VVV Schijndel organiseert verschillende wandelingen en rondleidingen in Schijndel. Laat u telefoonnummer en/of e-mailadres achter als u belangstelling heeft, dan nemen wij contact met u op. Meer informatie kunt u vinden op de website.

Film De Glazen Boerderij
Bekijken van een film ( 25 min.) die gemaakt is van de tentoonstelling WAAR?! Frans de Witte, architect van MVRDV, vertelt in de film het verhaal over de totstandkoming van De Glazen Boerderij.
Men heeft tevens de gelegenheid om de recente tentoonstelling in het Museum Jan Heestershuis en de beeldentuin bezoeken.

Prijs: EUR 3,- p.p. Museumkaart geldig. Maximaal 25 personen per groep. Eventueel uit te breiden met een rondleiding in het Museum Jan Heestershuis.
Sla op als favoriet
   

De mooiste fiets- en wandelroutes

Ontdek bijzondere plekjes in de omgeving van Veghel te voet of op de fiets!

  Meer informatie »