Eropuit

Zwemmen, naar de bioscoop of raadsels oplossen in een escaperoom? In Veghel en omgeving zijn talloze mogelijkheden om een dagje lekker te ontspannen.
Kijk voor leuke UITtips ook op www.uitpuntveghel.nl. Je vindt hier alle tips voor een leuk uitje, zoals excursies, lezingen, kunst, toneel, concerten en tentoonstellingen.


Hieronder kun je een overzicht vinden van allerlei leuke UITjes in Veghel en omgeving.


Zoek op landkaart »
Laco Buitenbad
Laco Buitenbad
Eropuit
Monkey Town Veghel
Monkey Town Veghel
Eropuit
Manege Hogerduinen
Manege Hogerduinen
Eropuit
Escape Room Veghel
Escape Room Veghel
Eropuit
Home    Eropuit   Rondleiding Glazen Boerderij Schijndel

Rondleiding Glazen Boerderij SchijndelPompstraat 17
5481BL Schijndel
0735492276

vvvschijndel@meierijstad.nl
Website

VVV Schijndel organiseert verschillende wandelingen en rondleidingen in Schijndel. Laat u telefoonnummer en/of e-mailadres achter als u belangstelling heeft, dan nemen wij contact met u op. Meer informatie kunt u vinden op de website.

Rondleiding Glazen Boerderij
Presentatie in de koffiecorner van VVV/Museum Jan Heestershuis door gids (architect, ingenieur of vormgever). D.m.v. een PowerPoint presentatie wordt het verhaal verteld over de totstandkoming van De Glazen Boerderij. Hierin worden foto´s van de tentoonstelling WAAR?! getoond. De gids vertelt hetzelfde als destijds tijdens de rondleiding in het museum. Daarna wandelt de gids met de groep naar de Markt. Daar volgt een rondleiding rondom De Glazen Boerderij en men bezoekt de centrale hal met een mooi zicht van binnenuit door de glazen panelen. Deze ruimte is normaal niet toegankelijk voor publiek. De groep mag ook vooraf of na afloop rondkijken in het museum.

Prijs: EUR 10,- p.p. met een minimum van EUR 120,- per groep. Maximaal 20 personen per groep.
Sla op als favoriet
   

De mooiste fiets- en wandelroutes

Ontdek bijzondere plekjes in de omgeving van Veghel te voet of op de fiets!

  Meer informatie »