Eropuit

Wij hebben voor u een kleine selectie gemaakt van de talloze mogelijkheden die de gemeente Veghel biedt om een dagje lekker te ontspannen.

Zwemmen in de gemeente Veghel
Bioscoop & Theater
Weekmarkten, koopavonden & koopzondagen


Scroll naar beneden voor alle uittips >>

Ga naar www.uitinveghel.nl om de volledige UIT-agenda van de gemeente Veghel te bekijken. U vindt hier alle tips voor een leuk uitje, zoals excursies, kunst, toneel, concerten en tentoonstellingen.


Zoek op landkaart »
The Virtual Experience
The Virtual Experience
Eropuit
Uitjesbazen
Uitjesbazen
Eropuit
The Space
The Space
Eropuit
Escape Room Veghel
Escape Room Veghel
Eropuit
Home    Eropuit   Korte excursie IVN: Lente in aantocht

Korte excursie IVN: Lente in aantochtGemertsedijk 10
5469NH ErpIVN Veghel

Korte excursies op zondag 24 februari tussen 10.30 uur en 12.00 uur

Over een kleine maand is het officieel lente; IVN natuurgidsen nemen een voorschot hierop en gaan op zondag 24 februari speuren naar de eerste voorjaarsverschijnselen. Iedereen is welkom om mee te gaan!
Fluitende merels, vroege voorjaarsbloeiers, knoppen waar de prille blaadjes zich al heimelijk een beetje laten zien ... Zijn de bosmieren al actief? Vliegt het Citroentje al? Roffelt de Zwarte specht? Allemaal signalen dat de rustperiode in de natuur ten einde is.

Vanaf de parkeerplaats van het café de Boswachter, Gemertsedijk 10 in Erp, wordt vanaf 10.30 uur elke 15 minuten een korte excursie gemaakt van ongeveer 45 minuten in het aangrenzend bos ´t Hurkske. Om 12 uur vertrekt de laatste gids.

De excursies zijn ook geschikt voor kinderen. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Wilt u in de stemming blijven, in de Boswachter wordt een frisse `bossalade´ geserveerd!

Meer informatie 0413-210216 of www.ivn-veghel.nl.
Sla op als favoriet
   

De mooiste fiets- en wandelroutes

Ontdek bijzondere plekjes in de omgeving van Veghel te voet of op de fiets!

  Download routes »