Eropuit

Wij hebben voor u een kleine selectie gemaakt van de talloze mogelijkheden die de gemeente Veghel biedt om een dagje lekker te ontspannen.

Zwemmen in de gemeente Veghel
Bioscoop & Theater
Weekmarkten, koopavonden & koopzondagen


Scroll naar beneden voor alle uittips >>

Ga naar www.uitinveghel.nl om de volledige UIT-agenda van de gemeente Veghel te bekijken. U vindt hier alle tips voor een leuk uitje, zoals excursies, kunst, toneel, concerten en tentoonstellingen.


Zoek op landkaart »
The Virtual Experience
The Virtual Experience
Eropuit
Uitjesbazen
Uitjesbazen
Eropuit
The Space
The Space
Eropuit
Escape Room Veghel
Escape Room Veghel
Eropuit
Home    Eropuit   Natuurtuin t Bundertje

Natuurtuin t BundertjePatrijsdonk 53a
5467AC Veghel
0413343982

natuurtuin@meierijstad.nl
Facebook Natuurtuin 't Bundertje

Natuurtuin 't Bundertje is ingericht als educatiecentrum voor natuur- en milieueducatie (NME). De Natuurtuin heeft een bijzondere ligging tussen twee woonwijken 't Ven en de Bunders en langs de Spoorlijn, 't Duits Lijntje, die een droge ecologische verbindingszone vormt.

Verderop in Veghel kruist de spoorlijn de rivier de Aa, die ook een hoge waarde heeft als natte ecologische verbindingszone. Naast de groene, boomrijke spoordijk ligt aan de kant van wijk 't Ven natuurpark 't Spoorpad (ontworpen door IVN Veghel) en aan de kant van wijk de Bunders ligt Natuurtuin 't Bundertje met bloemenweides, perkjes met bloemen en kruiden, een vijver, een dierenweide met boerderijdieren en een leslokaal.

Sla op als favoriet
   

De mooiste fiets- en wandelroutes

Ontdek bijzondere plekjes in de omgeving van Veghel te voet of op de fiets!

  Download routes »