Eropuit

Zwemmen, naar de bioscoop of raadsels oplossen in een escaperoom? In Veghel en omgeving zijn talloze mogelijkheden om een dagje lekker te ontspannen.
Kijk voor leuke UITtips ook op www.uitpuntveghel.nl. Je vindt hier alle tips voor een leuk uitje, zoals excursies, lezingen, kunst, toneel, concerten en tentoonstellingen.


Hieronder kun je een overzicht vinden van allerlei leuke UITjes in Veghel en omgeving.


Zoek op landkaart »
Laco Buitenbad
Laco Buitenbad
Eropuit
Monkey Town Veghel
Monkey Town Veghel
Eropuit
Manege Hogerduinen
Manege Hogerduinen
Eropuit
Escape Room Veghel
Escape Room Veghel
Eropuit
Home    Eropuit   Natuurtuin t Bundertje

Natuurtuin t BundertjePatrijsdonk 53a
5467AC Veghel
0413343982

natuurtuin@meierijstad.nl
Facebook

Natuurtuin 't Bundertje is ingericht als educatiecentrum voor natuur- en milieueducatie (NME). De Natuurtuin heeft een bijzondere ligging tussen twee woonwijken 't Ven en de Bunders en langs de Spoorlijn, 't Duits Lijntje, die een droge ecologische verbindingszone vormt.

Verderop in Veghel kruist de spoorlijn de rivier de Aa, die ook een hoge waarde heeft als natte ecologische verbindingszone. Naast de groene, boomrijke spoordijk ligt aan de kant van wijk 't Ven natuurpark 't Spoorpad (ontworpen door IVN Veghel) en aan de kant van wijk de Bunders ligt Natuurtuin 't Bundertje met bloemenweides, perkjes met bloemen en kruiden, een vijver, een dierenweide met boerderijdieren en een leslokaal.

Sla op als favoriet
   

De mooiste fiets- en wandelroutes

Ontdek bijzondere plekjes in de omgeving van Veghel te voet of op de fiets!

  Meer informatie »