Eropuit

Wij hebben voor u een kleine selectie gemaakt van de talloze mogelijkheden die de gemeente Veghel biedt om een dagje lekker te ontspannen.

Zwemmen in de gemeente Veghel
Bioscoop & Theater
Weekmarkten, koopavonden & koopzondagen


Scroll naar beneden voor alle uittips >>

Ga naar www.uitinveghel.nl om de volledige UIT-agenda van de gemeente Veghel te bekijken. U vindt hier alle tips voor een leuk uitje, zoals excursies, kunst, toneel, concerten en tentoonstellingen.


Zoek op landkaart »
The Virtual Experience
The Virtual Experience
Eropuit
Uitjesbazen
Uitjesbazen
Eropuit
The Space
The Space
Eropuit
Escape Room Veghel
Escape Room Veghel
Eropuit
Home    Eropuit   De Daltonhoeve

De DaltonhoeveHeisteeg 9
5465NZ Veghel
0413352798

info@stapindestal.nl
Folder Daltonhoeve

De Dalton hoeve in Zijtaart is een varkensbedrijf met zichtstal, dat wil zeggen dat men gratis vanachter het glas naar varkens kan kijken. Zodat iedereen die meer wil weten over de varkenshouderij en eens wil zien hoe varkens gehouden worden vrijblijvend binnen kan lopen en de varkens in het stro van achter het glas kan bekijken. Middels informatie borden kan men meer te weten komen over de varkenshouderij. Ook is er een speelgelegenheid voor kleine kinderen.

In de zomerperiode is de Daltonhoeve dagelijks geopend van 10:00 tot 20:00 uur, in de Winterperiode kun je een bezoekje brengen tussen 11:00 en 16:00 uur. Een afspraak maken is niet nodig.

Van groepen die een rondleiding wensen wordt een onkosten vergoeding gevraagd. Indien u een rondleiding wenst dan vragen wij u van tevoren een afspraak te maken.
Sla op als favoriet
   

De mooiste fiets- en wandelroutes

Ontdek bijzondere plekjes in de omgeving van Veghel te voet of op de fiets!

  Download routes »