Eropuit

Zwemmen, naar de bioscoop of raadsels oplossen in een escaperoom? In Veghel en omgeving zijn talloze mogelijkheden om een dagje lekker te ontspannen.
Kijk voor leuke UITtips ook op www.uitpuntveghel.nl. Je vindt hier alle tips voor een leuk uitje, zoals excursies, lezingen, kunst, toneel, concerten en tentoonstellingen.


Hieronder kun je een overzicht vinden van allerlei leuke UITjes in Veghel en omgeving.


Zoek op landkaart »
Laco Buitenbad
Laco Buitenbad
Eropuit
Monkey Town Veghel
Monkey Town Veghel
Eropuit
Manege Hogerduinen
Manege Hogerduinen
Eropuit
Escape Room Veghel
Escape Room Veghel
Eropuit
Home    Eropuit   De Daltonhoeve

De DaltonhoeveHeisteeg 9
5465NZ Veghel
0413352798

info@stapindestal.nl
Folder

De Dalton hoeve in Zijtaart is een varkensbedrijf met zichtstal, dat wil zeggen dat men gratis vanachter het glas naar varkens kan kijken. Zodat iedereen die meer wil weten over de varkenshouderij en eens wil zien hoe varkens gehouden worden vrijblijvend binnen kan lopen en de varkens in het stro van achter het glas kan bekijken. Middels informatie borden kan men meer te weten komen over de varkenshouderij. Ook is er een speelgelegenheid voor kleine kinderen.

In de zomerperiode is de Daltonhoeve dagelijks geopend van 10:00 tot 20:00 uur, in de Winterperiode kun je een bezoekje brengen tussen 11:00 en 16:00 uur. Een afspraak maken is niet nodig.

Van groepen die een rondleiding wensen wordt een onkosten vergoeding gevraagd. Indien u een rondleiding wenst dan vragen wij u van tevoren een afspraak te maken.
Sla op als favoriet
   

De mooiste fiets- en wandelroutes

Ontdek bijzondere plekjes in de omgeving van Veghel te voet of op de fiets!

  Meer informatie »