Home    Colofon

Colofon

Colofon
De bibliotheeksite www.toerismeveghel.nl is in juni 2013 tegelijk met www.toerismeoss.nl  gelanceerd. De website is ontwikkeld door Digifactory Webworks in nauwe samenwerking met een aantal medewerkers van de Noord Oost Brabantse Bibliotheken, met name Veghel en Oss. De toeristische sites voor Veghel en Oss zijn grafisch vormgegeven door Circa Twee.

De informatie in de website is grotendeels afkomstig uit G!DS, een sociale en culturele database voor organisaties op het gebied van cultuur, erfgoed, welzijn, toerisme, sport, werk en onderwijs, ontwikkeld en onderhouden door openbare bibliotheken. De informatie voor www.toerismeveghel.nl en www.toerismeoss.nl wordt door medewerkers van de Bibliotheken Veghel en Oss één keer in G!DS ingevoerd, maar wordt getoond in meerdere websites.

Copyright
Op de internetpagina’s van de toeristische sites voor Veghel en Oss rusten auteursrechten
die toebehoren aan de Noord Oost Brabantse Bibliotheken (NOBB). De teksten van deze
sites mogen overgenomen worden met bronvermelding. Op het beeldmateriaal, foto’s enz. rusten uitdrukkelijke auteursrechten die door de NOBB verkregen zijn voor publicatie op hun eigen sites. Voor het overnemen van het beeldmateriaal dient u te beschikken over uitdrukkelijke en voorafgaande schriftelijke toestemming van de eigenaar van het beeldmateriaal.

   

De mooiste fiets- en wandelroutes

Ontdek bijzondere plekjes in de omgeving van Veghel te voet of op de fiets!

  Meer informatie »