Home    Arrangementen

Arrangementen

Bij Toerisme Veghel kun je ook terecht voor compleet verzorgde arrangementen. Op pad met collega's, familie, vrienden of gewoon gezellig met het eigen gezin. Het arrangement wordt geheel op maat samengesteld door onze professionele medewerkers.

 

Historische Stadswandeling of rondleiding Lambertuskerk

Ga op pad met een van onze enthousiaste gidsen die je onderweg interessante gebouwen in en rond centrum Veghel laat zien en vertelt over de historie hiervan. Ben je meer geïnteresseerd in architectuur? Dan is een rondleiding onder leiding van een gids door de bekende Cuypers kerk zeker de moeite waard.

 

 

Groepsexcursies

Voor grotere groepen hebben we uiteraard ook gepaste UITjes. Vaar bijvoorbeeld vanuit Veghel naar de Bavaria Brouwerij in Lieshout voor een rondleiding, waar je natuurlijk ook even mag proeven. Of ga tijdens een busexcursie op zoek naar de historie en verhalen van Operatie Market Garden of het Duits Lijntje.

 

 

Fietsen & Wandelen

Voor de natuurliefhebbers en actievelingen zijn er ook mogelijkheden te over. Huur een fiets en ga met een (picknick) rugzak en fietsroute op pad en ontdek de mooiste plekjes van Meierijstad. Liever lopen? Combineer een wandeling met een bezoek aan een museum.

 

 

Zit jouw UITje er niet tussen? Geen nood de mogelijkheden zijn eindeloos en onze medewerkers bedenken een passend arrangement.


Wil je een arrangement boeken of meer informatie neem dan gerust contact met ons op via:

0413-353540 of info@toerismeveghel.nl